Online radio is een dienst waarmee gebruikers via internet naar radioprogramma's kunnen luisteren. Webcasting is de algemene term voor de methode om audio via internet te verzenden. Het maakt gebruik van digitale audio-opname, maar maakt geen gebruik van draadloze transmissie. De service is populair bij mensen die vanaf hun computer naar muziek willen luisteren zonder hun huis te verlaten.

Don't use plagiarized sources. Get Your Custom Essay on
Online radio is een dienst waarmee gebruikers via internet naar radioprogramma’s kunnen luisteren. Webcasting is de algemene term voor de methode om audio via internet te verzenden. Het maakt gebruik van digitale audio-opname, maar maakt geen gebruik van draa
Just from $10/Page
Order Essay

De basisuitrusting die nodig is om een nederland fm te starten, is een goede computer, internetverbinding en wat inhoud om uit te zenden. Een goede microfoon en digitale opnamesoftware zoals Audacity zijn essentieel voor een basistalkie-opstelling. Er is ook een radioserver nodig om uw radiostation online te hosten. Gebruikers maken verbinding met uw server via een applicatie genaamd Icecast.

De jongere generatie van vandaag is gewend aan snelle toegang tot muziek, nieuws en informatie. Online streamingstations maken het voor ons allemaal gemakkelijk om onze favoriete programma's onderweg te vinden. Veel bedrijven investeren in tools en apps om luisteraars toegang te geven tot online radiostations. Deze trend is vooral relevant met het steeds populairder wordende mobiele internetten.

De meeste internetradiostations bieden gratis programma's aan. Je kunt altijd en overal naar deze streams luisteren, maar je moet wel online zijn met een snelle internetverbinding om naar muziek in de hoogste kwaliteit te kunnen luisteren. Omroepen kunnen ook betaalde abonnementen op hun streamingdiensten aanbieden.

  “Place your order now for a similar assignment and have exceptional work written by our team of experts, guaranteeing you A results.”

  SUPPORT

  support@classmatetutor.com

  About us

  Contact us

  User reviews

  Become a freelance writer

  FAQ’s

  OUR SERVICES

   

  Persuasive essays

  Expository essays

  Compare and contrast Essays

  Persuasive essays

  Argumentative essays

  Narrative essays

  Definition essays

  Informative essays

  MAIN

  Place order

  Our Affiliate program

  Privacy Policy

   

  LEGAL

  Our privacy policy

  Terms and conditions

  Our Cookie Policy

  Confidentiality policy

   

   

  Disclaimer: Writemasters is a professional essay writing service, providing custom assistance for research and reference purposes only. The use of our work must comply with all academic guidelines and integrity standards. Copyright © 2009 - 2024
  7904 Dorothy St, Rosemead, CA 91770
  Open chat
  1
  Need help? Chat Now
  Scan the code
  Hello, welcome to our instant WhatsApp chat. We are online and ready to assist.
  How can we help you today?